Clarinda Telnekes

Diëtist

 

‘In de ruim twintig jaar dat ik als diëtist werk heb ik mensen begeleid met allerlei aandoeningen en klachten: diabetes mellitus, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk, overgewicht, ondervoeding, COPD, maag- en darmproblemen, nierfunctiestoornissen en kanker. Bij Brein in Beweging word ik ingeschakeld als iemand hulp nodig heeft met het aanleren van een ander of gezonder eetpatroon. Dat is het fijne van werken in een multidisciplinair team: we vullen elkaar goed aan. Samen weten we meer en dat komt de gezondheid van mensen zeker ten goede.

Binnen Brein in Beweging ben ik het aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van voeding en de problemen die mensen hierbij kunnen ervaren. Dat kan bijvoorbeeld gaan om over- of ondergewicht, om emotie-eten of darmproblemen.

Wat ik mensen altijd op het hart druk: veranderen gaat met stapjes. Daarom kijk ik altijd samen met een cliënt wat voor hem of haar haalbaar is bij het aanleren van een passend eetpatroon en hoe dit op langere termijn vol te houden is.’

 


Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek