Verzekering en tarieven

 

De Brein in Beweging Teamtherapie omvat de zogeheten tweedelijns zorg, die onder de basisverzekering valt. Een aanvullende verzekering is hiervoor niet nodig. De behandelingen worden wel verrekend met het eigen risico.

We regelen de afhandeling van de kosten waar mogelijk rechtstreeks met de zorgverzekeraar. In dat geval onderteken je hiervoor een toestemmingsformulier. Als een zorgverzekeraar dit niet wil, dan gaat de rekening naar de cliënt en kan deze hem zelf declareren bij de zorgverzekering.

NB: De zorg en therapie van Brein in Beweging wordt grotendeels of volledig vergoed door alle zorgverzekeraars, met uitzondering van DSW en Ditzo. Dat betekent dat we helaas geen cliënten meer kunnen aannemen die bij DSW of Ditzo verzekerd zijn. 

 

Tarieven

Brein in Beweging hanteert de tarieven die door de Nederlandse Zorgautoriteit vastgesteld zijn. Het gaat daarbij om ongecontracteerde zorg, die grotendeels wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Voorafgaand aan de intakegesprekken met potentiële cliënten wordt altijd eerst de financiële afwikkeling van een behandeltraject besproken, zodat de cliënt niet voor verrassingen komt te staan.


Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek