Tim Wading

Psychiater

 

‘Ik ben opgeleid tot psychiater in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis te Amsterdam en heb onder andere gewerkt in de acute psychiatrie en verslavingszorg in Flevoland. In die periode heb ik ook ervaring kunnen opdoen als manager en als lid-beroepsgenoot van het regionaal tuchtcollege te Zwolle.

Op dit moment werk ik bij verschillende instellingen voor algemene psychiatrie, waar ik naast mijn taken als behandelaar, vaak een consultatieve en adviserende rol heb. Als medisch specialist heb ik mij toegelegd op beleid en organisatie, waarin ik het meeste plezier haal uit het verder verbeteren van de bedrijfsprocessen en samenwerking in de zorg.

Als behandelaar heb ik steeds meer gezien hoe belangrijk de connectie geest en lichaam is. Op een geïntegreerde wijze aan het werk om lichamelijke en geestelijke klachten te verhelpen, is de beste weg naar écht herstel. Bij Brein in Beweging is mijn rol de algemene lijnen van de behandelingen in de gaten te houden en mee te denken over diagnostiek en medicatiebeleid. Daarnaast richt ik mij op de verdere groei en ontwikkeling van Brein in Beweging zelf, zodat we onze behandeling steeds verder kunnen verbeteren.’


Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek