Mirjam ter Riet

GZ-psycholoog / regiebehandelaar

 

‘Mijn motto? Zo gelukkig en gezond mogelijk door het leven gaan, zowel mentaal als fysiek. En ik voel het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen hiermee te helpen. Als GZ-psycholoog mag ik deze missie bij Brein in Beweging in de praktijk brengen.

 

Ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Op een energieke en integere wijze streef ik ernaar het beste in mensen naar boven te halen. Mensen (weer) in hun kracht zetten, ze vertrouwen geven en gezamenlijk een positief toekomstbeeld creëren, dat is wat ik het liefste doe. Ik help graag om mensen weer hun balans te laten (her)vinden, zodat zij weer optimaal kunnen functioneren in de maatschappij, op het werk en/of in hun privé-omgeving. 

 

Mijn werkwijze is zowel praktisch, positief als oplossingsgericht. Mijn interventiestijl is bij voorkeur zo licht mogelijk en zo diep als noodzakelijk, met als doel om met vertrouwen een stap verder te komen. Instrumenten die ik hiervoor inzet onder andere: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), Schematherapie, Hartcoherentie, Mindfulness en lichaamsgerichte interventies.’


Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek