Cindy Willems

Psychomotorisch therapeut

 

'Mijn interesse voor psychomotorische therapie is ontstaan tijdens mijn werk in de buitensport. Bij activiteiten zoals klimmen en mountainbiken kom je voor mentale en fysieke uitdagingen te staan; je overwint angsten en bouwt meer zelfvertrouwen op.Mensen in beweging brengen heb ik altijd al leuk gevonden, maar ik wilde hierbij nog meer voor iemand kunnen betekenen. Ik hou zelf enorm van sporten en ontdekte dat bewegen veel meer is dan alleen een fysieke activiteit. De manier waarop iemand beweegt, weerspiegelt zijn of haar gedrag en onthult veel over gedachten en emoties.

Psychomotorische therapie draait om praktische oefeningen die je bewust maken van de signalen in je lijf. Dit helpt mensen om patronen en emoties te herkennen en begrijpen. Je gaat experimenteren met adequater gedrag. Ik sta open om te luisteren, samen stappen te zetten en mensen te ondersteunen in hun proces.

Bij Brein in Beweging ervaar ik de kracht van samenwerken met verschillende disciplines. Het mooie is dat iedereen op zijn eigen unieke manier bijdraagt aan het totaal. Deze diversiteit zorgt voor een effectieve aanpak. Ik vind het fijn om deel uit te maken van dit team en om vanuit mijnvakgebied een steentje te kunnen bijdragen.'

 


Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek