Vacature

 

Brein in Beweging biedt multidisciplinaire zorg binnen sGGZ kaders. Dit doen we vanuit vier locaties in Gelderland en Overijssel.  Positieve gezondheid en multidisciplinaire samenwerking zijn kernwaarden binnen onze mensgerichte organisatie. Onze multidisciplinaire teams bestaan uit een psycholoog, psychotherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut, psychomotore therapeut, ergotherapeut, maatschappelijk werker, diëtist en zorgcoördinator. 

Wegens ziekte van één van onze collega's zijn we per direct op zoek naar een

(waarnemend) psychomotorisch therapeut 

voor langere tijd | ca. 3 dagen per week | standplaats Wezep & Elburg

 

Het gaat om een afwisselende baan van maximaal drie dagen per week bij onze vestigingen in Wezep en Elburg.

Werkzaamheden

In deze functie werk je ongeveer de helft van de tijd als PMT'er in de eerstelijnszorg met individuele behandelingen. Daarnaast maak je deel  uit van het multidisciplinaire team van Brein in Beweging en behandel je cliënten die integrale Teamtherapie trajecten bij ons volgen.

Brein in Beweging

Brein in Beweging is een instelling GGZ en actief in de eerste lijn. Salaris conform de CAO-afspraken in de sector; een zzp-constructie is ook bespreekbaar.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze afwisselende functie bij een positieve en energieke organisatie? Bel dan gerust met Jan Haverkamp, bestuurder (06-20532139) of Ramina Reefman, HRM-adviseur (06-10138203).

Meteen solliciteren kan ook: stuur in dat geval je motivatie en cv naar werken@tophealthgroep.nl t.a.v. Ramina Reefman.

 

* Top Health Groep

Goed om te weten: Brein in Beweging maakt deel uit van Top Health Groep (THG); een regionale organisatie met meer dan 30 vestigingen in Twente, Salland en Noord-Veluwe. THG is ontstaan na het samengaan van drie innovatieve praktijken voor fysio- en ergotherapie en leefstijlbegeleiding met een gedeelde visie op een gezonde toekomst voor de regio.  Onze insteek: klein(schalig) waar het kan, groter waar het moet. Net als Brein in Beweging werken ook de drie deelnemende praktijken onder hun eigen namen: Fyon, De Haere en De Akker.


Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek