Vacature

 

Brein in Beweging biedt multidisciplinaire zorg binnen sGGZ kaders. Dit doen we vanuit vier locaties in Gelderland en Overijssel.  Positieve gezondheid en multidisciplinaire samenwerking zijn kernwaarden binnen onze mensgerichte organisatie. Onze multidisciplinaire teams bestaan uit een psycholoog, psychotherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut, psychomotore therapeut, ergotherapeut, maatschappelijk werker, diëtist en zorgcoördinator. 

 

Brein in Beweging zoekt per direct een

psychomotorisch therapeut 

 ca. 3 dagen per week | standplaats Wezep & Elburg

 

Bij Brein in Beweging zit je niet snel stil. Onze cliënten en collega’s van de vestigingen in Wezep & Elburg kijken namelijk reikhalzend naar je uit. Ongeveer de helft van de cliënten komt voor individuele therapie binnen de eerstelijns zorg. De andere helft krijgt PMT als onderdeel van onze integrale TeamTherapie; een intensief behandeltraject dat is gericht op mensen met gecombineerde mentale en lichamelijke problemen en/of chronische pijnklachten. Als PMT’er bij Brein in Beweging maak je dus ook deel uit van een multidisciplinair team. Kortom: wij zoeken een collega die graag fysiek en mentaal in beweging blijft en hierdoor zijn of haar cliënten weet te inspireren.

Iets voor jou?

Heb je een afgeronde opleiding tot psychomotorisch therapeut, voldoende ervaring om zelfstandig te werken en vind je het interessant om je kennis en expertise ook in te zetten binnen een multidisciplinair team? En vind je het leuk om vanuit twee vestigingen te werken? Dan komen we graag met je in contact.

Brein in Beweging

Brein in Beweging is een instelling GGZ en actief in de eerste lijn. Uitgebreide informatie over onze organisatie, waar we voor staan en wat we doen vind je op brein-in-beweging.nl.

Onze salarissen zijn conform de CAO-afspraken in de sector; een zzp-constructie is eventueel ook bespreekbaar.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze afwisselende functie bij een positieve en energieke organisatie? Bel dan gerust voor meer informatie met Jan Haverkamp, bestuurder (06-20532139).

Meteen solliciteren kan ook: stuur in dat geval je motivatie en cv naar werken@tophealthgroep.nl t.a.v. Janine Lamberink.

 


Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek